The Move to Matte

Overgangen til Matte Overflader

Overgangen fra højglans til matte overflader, ses nu på tværs af industrier fra hospitalsbranchen til detaildesign, og det er ikke overraskende når man ser på fordelene.

Til at begynde med, er Formica Infiniti® en overflade der appellerer til alle sanser. Det har en mat finish, der giver det et ekslusivt look. Det er blødt og glat at røre ved. En kombination der gør det uimodståeligt som overflade.

Det forklarer, hvorfor tendensen til en super mat, blød touch finish er stigende. Fra Apple-computere til biler, retro caféer, motorcykler og møbler, er vi omgivet af matte overflader i dag, dets matte vintagelook giver produkter og interiør et tidløst udseende.

Det er et design trend der vokser, men der er stadig masser af plads til forbedring. For det første passer mat ikke til enhver løsning, da det er tilbøjelig til at være en magnet for fingeraftryk og mærker. Men vi har et svar i form af Formica Infiniti® laminat, en luksuriøs, mat overflade, der ikke kun er blød, glat og elegant, men er fingeraftryk afvisende og ikke får mærker. 

Passende til en bred vifte af brugsmuligheder er Formica Infiniti laminat også postformbart, og er et overflademateriale, der beholder sit varme og luksuriøse udseende længere. Et overflade materiale som intet andet.

Du anvender en ikke-understøttende browser og visse funktioner virker måske ikke ordentligt. Opgrader til en moderne browser, som Chrome, Edge, Firefox eller Safari.