Layered Sand laminatdekor | Formica® Patterns Collection

Layered Sand-dekorer: Blanding av eldgammelt håndverk med moderne design

F9511 Layered Sand og F9510 Layered Black Sand fra nye Formica® Patterns Collection transporterer oss tilbake til røttene av arkitektonisk oppfinnsomhet, og presenterer den tidløse elegansen til sand og moderne designtendenser.

Layered Black Sand 825x550

Laminatdekorasjonen Layered Sand fra Abstract-serien er inspirert av gamle arkitektoniske teknikker og fanger den unike naturlige elegansen til stampede jordstrukturer og tilfører ro og harmoni til ethvert rom.

Estetikken med sandlag kan spores tilbake til begynnelsen av 1900-tallet, da den oppsto i Midtøsten og satt et uutslettelig preg på design og arkitektur over hele verden. Formica® Laminate i F9511 Layered Sand og F9510 Layered Black Sand er en hyllest til denne gamle tradisjonen, og tilbyr en holdbar, men visuelt fascinerende løsning for både vannrette og loddrette overflater.


De unike laminatdesignene er eksklusivt laget for hånd og utgjør 100 % originale kunstverk av Formica. De begynner med skapelsen av et sandlandskap, som avspeiler den omhyggelige prosessen med å bygge stampede jordvegger. Lag av sandkorn i varierende størrelser og fargetoner komprimeres i en treramme, og danner et fascinerende vev av teksturer og nyanser. Gjennom HD-skanning og proprietære teknikker blir ulike sandlandskap forvandlet til digitale ressurser, noe som resulterer i en harmonisk laminatdesign som feirer sandens organiske skjønnhet.

Den nye innovative Arcosa-teksturen tilfører autentisitet og formidler en sand-lignende følelse til laminatoverflaten. Fra unnfangelse til realisering gjenspeiler hvert steg i skapelsesprosessen et dypt engasjement for håndverk og innovasjon, som sømløst blander tradisjon med modernitet.

Utforsk de fengslende designhistoriene i vår nye Formica® Patterns Collection, hvor hver overflate forteller en historie om kreativitet og innovasjon.

Nettleseren du bruker støttes ikke, og noen funksjoner fungerer kanskje ikke som de skal. Prøv å oppgradere til en moderne nettleser, som for eksempel Chrome, Edge, Firefox eller Safari.